Adiós Barcelona!

Oh hjälp!!!
Sista kvällen i Barcelona.
 
Tänka sig att en stad kan ge så mycket! Jag älskar allt; människorna, språket, värmen, rean, havet...! Det är fantastiskt!!! Jag skulle kunna bo här, det är så fint och hemtrevligt och alla är så pratglada och roliga och JAG VILL ÅKA HEM!!!
 
Hemlängtan är så underligt egentligen. Men oj, vad jag längtar hem! Jag vill verkligen inte lämna Barcelona men jag vill verkligen hem. Jag har köpt så mycket fina saker som jag vill visa mina systrar och jag har köpt så mycket presenter till min familj som jag vill hem och ge! Och jag är brun och blond och jag vill mobba Flic och Is för att de är bleka och har haft regn på sig när jag har legat på stranden och stekt och suttit i solen och ätit glass! Jag vill kunna lägga mig på soffan och titta på film... Ja. Hem.
 
Mams och mormor kommer och möter mig på flygplatsen och så ska vi äta lite mat där och jag kommer antagligen prata oavbrutet om resan... heh. Sedan vinkar de av mig och jag sätter mig på dagens då tredje flyg för att dra vidare till Blekinge där papi möter upp mig och kör hem mig till Nogersund! Åh och då ska Flic och Is få alla sina presenter!!! Jag längtar hem!
 
Jag måste komma tillbaka till Barcelona!!! MåstemåsteMÅSTE!!! Jag trivs så fruktansvärt bra här! Det är helt otroligt! Jag måste tillbaka någon gång! Jag älskar Barcelona!
 
Hem imorgon!!! <3

RSS 2.0