Jag vill...

... men jag kan inte.

Frajdej!

Jisses!! Nu var det dags igen! Helg!? Var kom den ifrån om jag får vara så oförskämd och fråga..??
Druckit te och ätit kex med god ost, läst To kill a Mockingbird och sett I robot med syrran och mamma. Superkväll skulle jag vilja säga!

Funderar starkt på att gå och lägga mig, men det känns på något sätt en aning meningslöst. Sova är ju bra och så, absolut! Men... Ändå! Hade tydligen inga bra argument till min känsla, har väl bara just det; en känsla.

Jag saknar min dator så förskräckligt mycket!!!!!! Den är fortfarande död, står och samlar damm på skrivbordet... Känner mig lite bortkommen utan den. Vore trevligt att få skriva igen. Snart. Eller nu?


Hej helg

Det känns konstigt att tänka att jag faktiskt bara gått i skolan en vecka nu efter lovet. Det känns som en evighet.
Idag har jag sovit hela dagen. Fanny sov över igår, vi gjorde pizza och åt massa godis och pratade om allt och ingenting. MYYYS! Hon åkte hem vid kvart i tre och då gick jag och lade mig igen. TRÖTT... vid halv sju åt jag middag och sen spelade jag och Isegrisen monopol och jag har ätit gröna oliver och mariekex med go'ost för glatta livet! Hääärligt.

I torsdags hade vi dansshowen!! Det gick HUUUUR BRA SOM HELST! Det var så himla roligt!!!! Dans in my heart!


Sleep tight!
xoxo

En enda sten...

... kan rasera ett helt berg.


Back in business?

Och så var det dags igen! Efter det längsta jullovet någonsin är det time to go back to school. Jag kan ju knappast säga att jag sörjer min förlorade fritid. Visst, det har varit underbart att slippa göra saker men jag längtar tillbaka till allt det där normala. Vem behöver lov när vardagen i sig är underbar?
Och allt roligt händer den här terminen också!!

DANSFÖRESTÄLLNING!
DUETTKONSERT!
TEATERUPPVISNING!

U NAME IT!!
Det roliga bara växer och frodas år 2011!!

Och nu ska jag krypa till kojs och njuta av sista kvällen jag kommer orka/kunna/ha tid med att läsa lite!

PUSS och go'natt!! ♥

En sista helg

Jag har levt detta lov som i ett töcken. Ingenting har varit normalt, det har hänt så mycket, gjorts så mycket, och om bara några dagar är det slut. Jag längtar tills skolan börjar samtidigt som jag bävar för att saker som hänt detta lov ska rinna ut i sanden. Men det borde väl ändå inte vara en så stor grej? Jag menar, jag hade det ju hur bra som helst innan lovet, så det finns ju ingenting hemskt att gå tillbaka till så att säga...


NYÅRSAFTON..!

I still haven't found what I'm looking for

Jag har inte gjort i närheten av allt Bono sjunger om, men jag känner ändå att det är på tiden... Borde man inte komma till den punkten där man faktiskt hittar det där man letar efter. Inte för att jag har den blekaste aning om vad det är jag egentligen letar efter, men någonting borde man väl ändå hitta, eller?


2010 - snabbversionen...

Året började med gymnasieval. Jag var helt säker på att jag skulle gå Södra Latin, sång. Allt kretsade kring några små bokstäver; M V G. När jag ser tillbaka på det inser jag hur onödigt det hela egentligen var.
Vintern höll i sig längre än vanligt. Det var kallt och snö och jag satt mest inne. Jag gjorde inte mer än att plugga, dansa och skriva.
I april någon gång började snön smälta, men kylan och känslan av vinter höll i sig. Jag minns att när maj kom, och den första värmen spred sig, var jag så oförberedd att jag flera dagar i rad gick i jeans och långärmat i skolan och svettades. Men sommaren kom vare sig jag var beredd eller inte, och med sommaren kom avslutningen. Min sista dag på Adolf Fredriks Musikklasser var den enda dagen jag grät över att ha slutat. Jag gick en hel sommar utan att ägna grundskolan så många tankar.
Början av sommaren spenderade jag hemma, och dagen efter att jag fyllt sexton bar det iväg till Blekinge. Jag och pappa bilade ensamma ner dit och bodde på hotell. Jag minns att jag hade öroninflammation, men jag mådde ändå förvånansvärt bra. Vi stannade där några dagar innan vi åkte hem igen. Sen åkte jag till min kompis land och vi solade, badade och pratade i nästan en vecka. När jag kom hem till Stockholm stannade inte länge, utan åkte snart ner till Blekinge igen, den här gången med systrarna också. Vi stannade i vårt nästan färdiga hus i två veckor och det är en erfarenhet jag är glad att jag har. En annan erfarenhet jag fick under de två veckorna var hur det är att vara med om en bilkrock. Den var inte allvarlig, men det var obehagligt och jag fick min alldeles första chock. Efter resan till Blekinge bar det av till Gotland med mamma och syrrorna. Vi var där en vecka och det var soligt och varmt och vi badade och solade och var inne på medeltidsmarknaden i Visby. Det var jättemysigt. En erfarenhet jag bär med mig därifrån är hur det känns att ha en hjärnskakning. Vi hälsade på en av mammas vänner som bor där, och hon har hästar. Jag galopperade för första gången, och föll av hästen och slog i huvudet. Och sen var sommarlovet slut...
... och jag började Tibble Fristående Gymnasium.
Efter en dag hade vi roligt tillsammans, efter en vecka kändes vi som en klass, efter en månad var vi trygga med varandra.
Jag har lärt känna underbara människor och jag har fått uppleva hur det känns att passa in på riktigt. Vi har gjort så mycket kul tillsammans och vi tycker verkligen om varandra. Vi har varit på bio, vi har varit i Norrtälje och i Rimbo, vi har varit i Täby Centrum och vi har hängt kvar på skolan till klockan sex på kvällarna och vi har alltid roligt. Vi sjunger, dansar och fånar oss tillsammans och vi pratar, HELA tiden.
En helt underbar termin avslutades med luciatåg i Tibble Kyrka, en avslutning i Tibble Teater och Bettan som läste högt för oss om Mumintrollets jul. Kan det bli bättre?
Efter en termin tillsammans är vi en familj.
Under hösten har min älskade pappa lyckats dra på sig både ett diskbrock och en hjärtinfarkt och jag har för första gången hälsat på en förälder på sjukhuset och för första gången (och antagligen (FÖRHOPPNINGSVIS) sista gången) fått skjuts till skolan i en ambulans.
Julen var lugn och stillsam hemma hos mamma med systrarna och mormor. Min underbara mamma åkte till NY några dagar senare och jag och mormor har bott i huset och systrarna har bott hos pappa. Jag hade klasskompisar över på sleepover samma dag som mamma åkte och Karro bodde kvar sen efter det, och nyårsafton tillbringades hos mig. Det nya året skålades in i en korsning på Täbyvägen med Herrljunga cider och en massa pussar och kramar och det nya året började med ett gäng tonåringar som stod och borstade bort snö ur håret i min hall.
Gott nytt år!

RSS 2.0