Skrytaskryta

Måste bara skryta lite granna sådär...
143 SIDOR!
143 SIDOR!
Alltså, jag menar allvar. 143 SIDOR!
Så. Nu har jag skrutit klart...

Lite vecka...

Nu ska jag berätta lite roliga saker!
Eller, roliga saker för mig.
I torsdags var jag i Täbban med min vän Alice! Vi skulle bowlat, men det blidde inte så, för bowlinghallen hade midsommarstängt så vi gick och åt god mat! Tacos för Alice och thai för mig! Sen gick vi och köpte glasseliglass! Det var en tant innan oss som köpte glass och hon köpte en chokladdoppad mjukglass. Den såg GALET god ut! Jag och Alice köpte varsin sån. MUMS!
Sen satte vi oss i mysiga fåtöljer och pratade LÄNGE! Det var hur trevligt som helst!
Tack för en trevlig dag, Alice!

Gissa vad jag ska göra den 3e juli? Jo, det ska jag berätta! Jag ska gå en kurs. I hur man kör bil. Sen ska vi skicka iväg en massa papper. Och sen! Sen ska jag ÖVNINGSKÖRA! Det ska bli så GALET kul! Jag ska köra bil!
Jag drömde att jag skulle köra bil, i natt faktiskt. Jag hade panik över att jag inte visste hur man skulle använda kopplingen. Haha.

Aja, nu ska jag fortsätta skriva på min bok! Vill komma upp i 130 sidor idag!!!
BYEEE!

Frukost, Chili och Glee

Sitter i sängen och äter frukost - har gjort toast och en kopp te - med min katt, Chili, bredvid mig och lyssnar på Glee-soundtrack. Hur härligt är inte det!? Jag har det super, helt enkelt!

Satt och skrev på boken till klockan tre igår. Det var mysigt, men jag är ganska trött idag... Heh. Skrev över fyra nya A4sidor och redigerade nästan ett helt kapitel. Jag tycker ändå att det var ganska bra gjort för att vara trött. Det blev kanske inte jättebra, men då får jag ju bara ändra detaljerna när jag redigerar sen, så det är inte hela världen.
Nej, nu måste jag skriva mer!!! Har verkligen skriv i fingrarna.
Ha det gött!

Utdrag från en bok jag skriver...

JAG SKEK TILL när jag hörde Angelikas röst i mitt huvud.

 

GABBIE! Jag kan inte andas! Hjälp mig!”

 

”Hon drunknar!” skrek jag panikslaget och började springa mot bryggan. Jag snubblade och kom på att jag hade mina högklackade sandaler på mig. Jag slet och drog i dem tills remmarna sprack. Jag slängde skorna i gräset och tog mig smidigt upp och började springa igen.

 

Jag hade aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Det tog mig tio sekunder att springa de tvåhundra metrarna från lusthuset till bryggan. Jag stannade på det stället där jag sett Angelika stå för bara någon minut sedan och försökte se någonting i det grumliga vattnet. Någonting som såg ut som en svart skugga skymtade under ytan och utan att tänka efter hoppade jag i.

 

Vattnet var svalt och så fullt av tång och grus att jag knappt såg någonting alls. Det smakade salt och det var jobbigare än jag trott att simma mot botten. Jag såg inte mycket, men jag lyckades få tag i Angelikas arm. Jag drog henne uppåt, och sparkade häftigt med benen för att ta mig upp. Det var längre till ytan än jag trodde. Jag tyckte att jag såg skuggor av människor ovanför vattenytan, men när jag blinkade var de borta. Min enda tanke var att jag skulle få upp Angelika ur vattnet.

***


Smakprov...

Jag fick en liten idé....
Jag tänkte att jag kan ju faktiskt lägga upp texter som jag skriver på min blogg! Åh, vad smart jag är! Så nu skapar jag en ny kategori; Författat. Där kommer jag lägga alla mina egna texter som jag väljer att dela med mig av. Så här kommer första!

Welcome home!

Och så var man hemma igen. Skönt! Men lite tråkigt... Fast, ska ju tillbaka om lite mindre än en månad, och då med systrarna också, så det är ju bra!
Nu har jag och pappa inspekterat huset som vi håller på att bygga. Det blir så GALET fint!!! Bilder kommer...

Vi satt på IKEA i fem och en halv timme och köpte kök, 3 av dom timmarna satt vi bara och väntade. Det var värdelöst, men nu har vi ett kök....

Nej, det här gör så ont i min handled - har lindad handled, tror att jag har en överansträngning eller nåt - så nu måste jag sluta skriva.

CIAO 4 now!

Happy Birthday!

Sweet 16 today! And tomorrow, BLEKINGE!
Japp. Imorgon åker jag iväg med min käre far till Blekinge för att kolla in det nya huset. SPÄNNANDE!!!
Jag vet att jag är dålig på att ladda upp bilder på min blogg, men jag ska försöka ta bilder på nya huset och lägga upp på bloggen. Så får ni se.

Så nu sitter jag här i med min öroninflammation och lyssnar på Joshua Radin och packar. Juste, fick öroninflammation i natt, som ett grattis i förskott. Vet inte vem som är ansvarig. Panda sa att det var hon, men jag vet inte riktigt om jag ska tro henne... hon är i Göteborg, eller nåt nu, så lite långt borta för att egentligen kunna göra någon skada... Men vem vet?


Här sitter jag och Moa på middag hos Moa. SUPERMYSIGT! <3

Ja, nu ska jag fortsätta med mitt packande. Cya in a few days...!

Dikter i regnet...

Sommarlov, regnet öser ner.
Sommerlov, ingen sol jag ser.

Jag tyckte nog att jag var ganska påhittg...

Åt våfflor till frukost imorse. Med sirap. Det var omnomnom!!! Sitter här och funderar på att skriva en låt. Men jag vet inte riktigt vad den i sånt fall skulle handla om och jag *råkade* spräcka en sträng på gitarren igår och jag vet inte om jag känner för att skriva en pianolåt... och om jag skulle göra det... jag vet fortfarande inte vad den skulle handla om!
Jag saknar min dator som i och för sig bara är några hundra meter ifrån där jag nu sitter, men... är man lat så är man.
Tough shit!

Så nu sitter jag här i ett hörn och bloggar om ingenting och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska jag gå och hämta min dator? Ska jag skriva en låt? Hm... svår fråga...

THE FINAL COUNTDOWN...

Nu smäller det snart.
Imorrn är det sista dagen innan avslutningen.
Vi ska till Rosendahl och ha picknick, hela klassen. Och Birgitta. (MENTOR)
Jag ska ha med mig en liter yoghurt. En stor smörgås. En festis. Och KAKOR! MUUUMS!
Sen ska vi till kyrkan och repa avslutningen. Spännande. Vi ska sjunga en sång som ingen kan. Hm.

Jag och Panda har planerat vår sommar. Vi ska åka till hennes land, mitt land, vi ska vara hemma och titta på massa filmer och så ska vi äta JÄTTEMYCKET pizza!!! SUUUPERDUPER!
Jag ser verkligen fram emot sommaren med Panda!

FYLLER ÅR SNART! JIHOO! SWEET 16!
Jag vill ha en ponny. Men jag kommer inte få en ponny. Men alla andra flickor har ponnys. JAG VILL OCKSÅ HA EN PONNY!!!!

Nej. Jag vill inte ha en ponny. Jag har redan fått en SUPERPRESENT av mamma! JAG SKA FÅ TA KÖRKORTSTILLSTÅND! Vilket betyder ett steg närmare körkortet!!!
Jag är huuuuuur glad som helst!
TJOHOOO!


Mysig sommarbild på Juice och mig i vasaparken! <3

Glädjetårar i sorg

I fredags hade vi vår sista musiklektion. Det var sorgligt, men... speciellt. Jag kan inte riktigt beskriva känslan. Att ha gått på AF i sex år och haft MINST en musiklektion om dagen och så plötsligt ha sin sista..! Det var minst sagt skumt. Men jag kan inte låta bli att känna mig lättad...
Jag grät i alla fall. Men det var glada tårar, samtidigt som ledsna tårar... haha.

Nu är man nyduschad och härlig. Det är mysigt. Jag gillar att blogga när jag är nyduschad. Man känner sig så härlig. Äsch. Jag vet inte!

Här kommer lite bilds från BALEN! (till allas stora glädje) :D
Jag vet hur mycket alla älskar mina bilder och min fotografiska talang!








ÅÅÅÅH!! <3

I fredags var jag på stan med Panda!!! (hon i svart klänning på sista, och första, bilden!! :D) och vi satt vid vattnet i Gamla Stan och åt kakor och drack pepsi och pratade om allt mellan himmel och jord. PANDA ÄR BÄST! <3

SÅ, här kommer en IDOLBILD på PAAAANDA!!!! :D <3


(LÄS HENNES BLOGG!!! pandalicious.blogg.se :D den är super!!) <3

NU ska jag sova. Skola imorgon... >.<
SLEEP TIGHT! <3

Snabbt som attan!

OJ
Nu är avslutningskonserten avklarad, alla prov, inlämningar och uppgifter färdiga och balen över... jag känner mig konstigt tom och nere. Men ändå. Ändå välidgt spänd. Och förväntansfull.
Det var en av de bästa kvällarna någonsin igår. Vi var på Högloftet, på Skansen, och hade vår vårbal. Min klänning var HUR FIN SOM HELST! Och alla var jättefina och glada och roliga! Haha.
Mysigaste kvällen med alla nior på AF! <3

RSS 2.0