Kunde inte...!?

Kunde inte alla bara förstå vad man vill? Så slipper man förklara och folk slipper undra. Kunde inte alla förstå när man vill prata och när man vill vara ifred? Kunde inte alla förstå när man är ledsen och när man är glad? Och varför. Kunde inte alla förstå hur man känner och varför? Det skulle göra världen så mycket enklare. Inga missförstånd.
Men nu är det ju inte så. Och vad vet jag; det kanske till och med är för det bättre?

Rättelse. Tyvärr....

I mitt senaste inlägg skrev jag att vi har skolavslutning nästa tisdag. Men det visar sig att det är nästa ONSDAG. EN EXTRA DAG. Som jag hade glömt bort. KUL!
Jag blir lite deprimerad, men också lite lättat av någon anledning. För jag har ju kommit på att jag inte vill sluta. Men ändå....
Jaja, nu har jag rättat mig i alla fall. Så, nu behöver ni inte vara förvirrade. Jag har skolavslutning nästa onsdag (9/6). Bara så ni vet när ni ska tänka på mig som sitter och är ledsen i kyrkan...

Lägg av!

En vecka!? Men. Vad kul. Att jag redan visste det. It REALLY is the final countdown...!

Igår gick jag på stan med Jossan, Sarah och Leo. Vi gick från skolan mot hötorget och av någon anledning tog vi vägen förbi Af's kyrka och det går upp för mig att vi går samma väg som vi går på skolavslutningarna. Det långa ledet med elever som prommenerar från skolan till kyrkan med blåsorkestern i täten och niorna som gråtande svans.
"Är ni medvetna om att det är den här vägen vi kommer gå nästa tisdag?" säger jag.
"Nej, det är inte här" säger Jossan.
"Jo." säger jag.
"Men! Det är ju det!" säger Sarah.
"Sa ju det!!!" säger jag.
"Åh..! SLUTA!!!" säger alla.

Om lite mer än en vecka - en vecka och tre dagar för att vara exakt - kommer jag för absolut sista gången sitta i AF's kyrka och väntar på att prästen ska sluta snacka så att jag kan få sommarlov. Det är sista gången jag kommer sitta i klassrummet på skolan och få mina betyg. Det är sista gången jag går med resten av skolan till kyrkan, sista gången jag får vara en del av det långa ledet med elever som vandrar den korta men betydelsefulla vägen till kyrkan.


JAG KOMMER SAKNA AF!!! <3


Tårar och fysikprov

OJOJ! Igår grät jag så att det bara stod härliga till.
Vi hade den ABSOLUT SISTA KONSERTEN NÅGONSIN på AF!!! (för oss alltså, inte för de andra på af...)
Niornas avslutningskonsert!
USCH OCH FY!!!
Det var något av det mest underbara jag någonsin varit med om, men ändå så otroligt hemskt.
Tårar och kramar.
Tåriga kramar.

Hade det ABSOLUT SISTA PROVET NÅGONSIN på AF!!! Hade prov i fysik (astronomi) idag. Sista provet som jag någonsin skriver på AF! HÄÄÄÄRLIGT!!!
HOPPAS att ni är lika sommarglada som jag!! <3

Tjeckiska låtar och SOuppsats

Det är väldigt roligt att vi sjunger om bröstvårtor i en av våra tjeckiska låtar på musiken. Jag och Panda skrattade så vi höll på att svimma när vi fick reda på det! Det var så underbart roligt att jag aldrig ville sluta skratta! Jag undrar om Annike vet... Hm. Jag undrar om hon kanske överväger att satsa på svenska och engelska låtar om hon får reda på det... ingen som vet.

Sitter och försöker skriva en SOuppsats. Fast det är ingen uppsats. Det är en muntlig redovisning. Som jag ska hålla imorrn. KUL. Den kommer att bli... succé...
*Suck*

Nu ska jag äta mer godis och fortsätta på min uppsats som inte är någon uppsats utan en muntlig redovisning.

För mycket att göra

Så var man tillbaka i skolan igen. Ojojoj.
Men men, vad ska man göra?
Och nu visar det sig att det inte är så lugnt som jag trodde. Jag hade hoppats på två härliga mysiga sista veckor, men det visar sig att jag har två muntliga redovisningar, två prov (varav ett nationellt), två skriftliga inlämningar, två projekt, allt fix innan balen + (stort +) att jag ska hinna njuta av mina sista veckor på AF. Det här kommer att bli tufft.
Nej, nu måste jag tillbaka till skolarbetet. Hoppas att ni har det lika lugnt och skön som jag!!!

Åskväder och för mycket godis

WOOOOW!!!!
Det var verkligen för coolt för att vara sant! Världens ballaste åskväder! Haha. Det blixtrade och åskade och regnade som bara den! Och så var det strömavbrott i hela området. MYS! Jag älskar åska och regn och strömavbrott... Fast... det är inte så kul när kylen slutar fungera. Det hände en gång och det var INTE kul.
Kollade på en jätterolig film idag med Hugh Grant. Den hette typ Mickey Blue Eyes eller nåt... Kanske borde kolla vad den heter... Vänta!

Yeeey! Jag hade rätt! Den hette så! Haha. Den var i alla fall jätteskum. Men ganska bra. Och jag åt så mycket cholkad att jag nästan spricker. Inte kul någonstans. Så nu mår jag jätteilla och är trött och har massa skolarbete att göra som jag inte orkar göra. Fast jag måste... Argh. Vad sur jag blir. Meeeen! Nu är det verkligen bara två och en halv vecka kvar till avslutningen! HJÄLP! DET ÄR VÄLDIGT SNART!!! Och det är bal nästa... onsdag? Hm. Aja, den 1a juni i alla fall. Och min klänning är snart klar! Jag har sicksackat ALLA bitarna nu och imorgon ska jag fortsätta att sy och fixa så den SKA bli klar till balen! Annars får jag bara köpa en annan klänning. Men den SKA bli klar!
Nu MÅSTE jag verkligen göra det där skolarbetet...ena. Flera skolarbeten, vill säga. Crap. Aja. What to do?

Dans och över 30grader varmt!

Har precis varit och tittat på min lillasysters dansuppvisning! Hon är ju bara så klart bäst att det inte finns så mycket mer att säga. Hon dansade (med sin grupp såklart) en prinsessdans som var galet söt. Underbara kläder och vackra frisyrer och... ja, bara superfint helt enkelt!
Nu ska jag skala potatis och sen ska vi äta god mat; stekt lax, kokt potatis och till det en citronsås med räkor.
Yummie!!!


Two weeks notice

Har precis sett Two weeks notice med min syster och mamma.
Den var helt underbar!
ÄLSKAR!!! <3

Snabb sås

Mamma har lagat världens godaste köttfärssås idag. Jag satt framför min dator och stirrade framför mig utan att göra mycket och så upptäckte jag att mamma inte stod i köket längre. "Kan maten vara klar?" tänkte jag hoppfullt. Jag gick ut i köket och kollade till den goda köttfärssåsen. Den såg ganska färdig ut tyckte jag. Jag rörde runt lite och helt plötsligt stod jag där med köttfärssås i ögat. Har du någonsin skvätt varm köttfärssås i ögat? Det är inte bekvämt, gör inte det.
Jag har ont i halsen. KAN JAG INTE FÅ BLI FRISK SNART!? Jag börjar verkligen tröttna på att vara sjuk och trött och sitta hemma och göra ingenting. Jag vill börja träna igen, börja gå ut och göra roliga saker. NU VILL JAG BLI FRISK!!!

Öroninflammation?

Nej, jag klarade mig faktiskt från en öroninflammation. Jag skulle gå och lägga mig igår kväll och så upptäckte jag att jag hade jätteont i mitt öra och lock och allt. Inte kul! Så det blev ingen skola för mig idag. Det blev doktorn istället. Men jag hade bara en förkylningskatarr - i örat! Haha!
Nej, nu ska jag släpa med mina saker till mamma och bosätta mig där för helgen!

Back to buissness


Nu är man härligt nyduschad och mysig. Och blöt. Det tar verkligen flera timmar för mitt hår att torka. Meeen, det går en massa bra på TV ikväll så det stör mig inte så mycket. Så nu sitter jag och tittar på 2½ men och njuter av livet.
Imorrn ska jag till skolan igen, verkar det som. Det ska bli ganska skönt, har varit hemma i över en vecka nu och gjort nästan ingenting. Eller... jo, det var ju dansshower i helgen, och det var kul! Och väldigt krävande. Men KUL! Men sedan lördag har jag bara suttit hemma och gjort nada! Så nu är jag lite trött på att göra nada.

Men nu! Vad är detta!!! Det visar sig att det är ISHOCKEY på TV, och gissa på vilken tid!? JO! På den tiden då det egentligen ska vara Vampire Diaries!!! Det här är andra torsdagen som det inte är Vampire Diaries. Jag blir lite sur, men Cold Case går på 9an, så jag tittar på det som tröst. Det är faktiskt ganska bra. Men jag är fortfarande sur över ishockeyn...

Death and breakfast

Who am I to decide wheather a creature smaller than me gets to live or die? Why is that suddenly a decision I can make? I have no right, what so ever, to kill another human being, that's for sure. But what about all the other living creatures? They can't speak up for themselves. They can't make us understand how this makes them feel - if they can feel at all.

This morning, when I ate breakfast, there was a bug on my window. I hate bugs. I really do. So I took a piece of paper and killed the bug on my window. And it made me think. Is this really the way to do things? Just because you don't like something you make it not exist. "This is the circle of life" some say. I agree. This is how it's done. It just is. And there's not much one can do to question it. But it made me think.

I don't say that it's wrong or right.

I just say it is.


Bakgrundsmusik till mitt liv, tack!

Jag vill ha bakgrundsmusik till mitt liv! Tänk att stå på en strand i solnedgången och titta på havet och ha "What if you" med Joshua Radin i öronen. Underbart! Det skulle se så vackert ut... och även utan musik så är ju solnedgång, strand och hav inte helt fel. FAST! Med musik så blir det ju liksom en helt annan grej!
Jag vill ha bakgrundsmusik till mitt liv! Och så anpassas musiken (såklart) till vad som händer i livet. Så när det händer tråkiga saker så hör man lugna sorgliga låtar, som "Where did my heart go?" med James Ingram, och när det händer chockerande och förvånande saker ska det vara låtar som "With me" med Sum 41.
Åh, vad jag skulle älska att ha bakgrundsmusik till mitt liv!

Mangle Me Litany!

NEWS AHOY! Facebook på PIRATENGELSKA!!! Något av det roligaste jag någonsin sett! Det är så underbart skojsigt och så klockrent att man bara smäller av! Blabber t' yer mates! :D HAHA! Det är så roligt!!! Jag och Panda hade väldigt mycket kul åt det :D
Sitter och tittar på Vänner och försöker orka skriva klart den där geografiuppsatsen. Inte jättekul, men det får man väl bara hacka i sig.
Åh, vad det känns som att mitt liv bara är underbart just nu!!! Jag har mina betyg - har kommit in på Tibble - så jag behöver inte oroa mig för skolan, balklänningen i princip fixad (hinner jag inte sy klart den så kan jag i alla fall köpa en XD), och snart är det sommarlov! Jag har en massa underbara vänner och världens bästa familj! Ja, livet är underbart just nu!

Si och så

Si... okej, upp till bevis nu. Det här är... tja, vad kan det vara? Tredje eller fjärde bloggen jag startar? Och jag är verkligen dålig på att blogga, men vem vet, jag kanske har blivit bättre?
Så... här kommer jag skriva allt det där som står i min dagbok men som ALLA kan ta del av - och nu säger jag verkligen inte att man får läsa min dagbok! Kanske dumt att säga sådär... Hm... I alla fall! Här kommer jag skriva om mig. Bara. Allt jag tycker om, allt jag hatar allt jag gör och allt jag vill göra men inte vågar göra, allt som händer allt jag fruktar ska hända allt jag vill ska hända... Ja. Ni vet! Allt sånt där som står i folks bloggar. Jag tänkte inte tematisera min blogg, jag vill kunna skriva om ALLT! Allt från musik och dans, till skola och vänner - och skrivandet! Såklart! Jag förstår inte att jag inte fastnade för hela bloggandet. Jag ÄLSKAR ju att skriva! Jag tror att pressen blev för stor. "Hur många läsare har du?" "Jag fick tjugotvå kommentarer på mitt inlägg igår!" "Min design är MYCKET snyggare än din!!!" Jag ledsnade väl, gissar jag... Det blev för mycket... image. Jag orkade inte med tävlingen och allt som följde med den.
Men NU! Nu ska det bli annat!!! Nu ska jag göra det här för min skull!! För att jag tycker att det är kul! För jag tycker att det är kul! Galet kul!
Såååå... VÄLKOMMEN till min nya blogg!!! :D

JUSTE! Ska bara förklara namnet :P Lovelind är jag! ^^
Min pappa heter Lindström och min mamma heter Loveflo. Och jag är 50/50! Hälften mamma hälften pappa! Och då blev det Lovelind :D Lite fyndigt tycker jag nog att det var ;)

Så välkommen till min blogg, Cican Lovelind heter jag som skriver - i alla fall här ;P
Så det här är för mig till er!

RSS 2.0