You've got a friend

Det är aldrig kul att behöva stå där och se på när ens vänner mår dålig.
Men något man lär sig är hur man kan stå och se på
samtidigt som man vet att man inte kan göra någonting.
Det är inte lätt.
Men man lär sig.
Och vet ni vad?
Ofta är det precis vad ens vänner begär från en -
att man ska stå bredvid,
vara med när stormen blåser förbi
och sedan stanna kvar även när livet ligger i lä.

Hej snygging

Har aldrig känt mig så här najs och fräsch förut. Har ett uppsvullet öga, en böld på handen, lock för örat och är förkyld också. HÄRLIGT! Jag känner lite att jag just nu skulle vilja vara arton år gammal så att jag kunde få gå ut på krogen och ragga, för jag skulle verkligen få napp... AA FAST NÄÄ.

HAR HAFT NAJS TIME MED KAROLINA "KARRO" BUSFRÖ "HAGAMANNEN" HAGERMAN! Hon kom hem till mig igår och vi köpte pizza och åt så att vi nästan spydde och sen såg vi SPY KIDS, HIGH SCHOOL MUSICAL och GREASE med några trevliga pojkar som vi hittade vid ICA. Eller nåt. Sen spelade vi in en musikvideo tillsammans, jag filmade Karro när hon "dansade" (;D) till en väldigt vacker sång, och sen facerapeade vi varandra till det extrema. SUPERNAJS! Vi somnade kvart över fyra.
Imorse gjorde vi härlig frukost och åt framför Harry Potter och fången från Azkaban och sen kollade vi på HSM3 (som Karro - till min stora förskräckelse - inte hade sett!!). Jättenajs helt enkelt!

Nu sitter jag här och känner mig najs och fräsch och tänker gå och lägga mig. Ska orientera imorgon. SKOJ. KUL. Eller nåt.

CIAO!

Sömnig och sjuk

Jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Kul. Jag är lite orolig, jag vill bli ohes tills på tisdag när vi ska visa upp våra duetter. Eller... Jag, Rebecca och Miriam är ju en trio, men ändå!!! Jag kan inte låta så här då, för det blir inte kul...
Borde jag vara hemma imorgon kanske? Jo, antagligen. Men det struntar jag i. Jag vill inte stanna hemma. Det är inte kul.

Nu ska jag sova. Eller, jag ska lägga mig och läsa min svenskabok. Sen ska jag sova.

CIAO!

Hej. Jag vet.

Snacka om att ha en fantasi på siffran noll. Jag kunde inte ens komma på en rolig rubrik. Inte för att jag brukar lyckas med det, men ändå.
Jag har ingen som helst inspiration idag. Jag vet inte varför. Jag bara har ingenting att skriva. Jag är en tråkig människa idag. Jag hade kunnat berätta för er om min dag, men det är inte så intressant, det fattar ju till och med jag! Mer än så kommer jag inte på just nu. Säger ju det! Noll inspiration! Nej. Dåligt. Jag vet.

Imorgon är det fredag. Jihoo. Jag gillar fredagar. Och på lördag ska vi på bio. Massa människor. Vi ska se antingen Vampires suck eller Inception. Jag vill se båda, så för mig spelar det ingen roll. Men jag vill inte se I rymden finns inga känslor. Den verkar så tung - eller, för tung för mig just nu. Känner för något actionaktigt eller något riktigt dåligt och kanske lite roligt också. Alla säger att Vampires Suck ska vara jättedålig, men jag bryr mig verkligen inte. Jag vill se den ändå. Men jag är lite ledsen för att folk vill in till stan. Jag är så ofantligt trött på Sthlm City! Men men. I will take one for the team... eller nåt. Men det blir stan iaf, så jag får väl stå ut. Och vem vet? Det kanske blir roligare att åka in till stan med mina nya kompisar. Hoppas på det.

CIAO!

Börjar vänja sig vid tanken...

Jag går faktiskt på Tibble. Det är lite spooky, men det är på riktigt det bästa som någonsin hänt mig! Jag älskar att gå gymnasiet! Jag borde börjat gymnasiet för flera år sedan, hoppat över högstadiet! Fast nej. Då hade jag ju inte hamnat i min klass. Och jag älskar min klass! Min klass är den bästa i hela världen! Jag skulle inte byta klass för all olja i Norge! På riktigt! Jag menar, hade jag all olja i Norge så skulle jag vara rik, men jag går hellre i min klass än är rik.

Igår var det TIBBLEKAMPEN! ES1A kom 4:a av 14 klasser - den bästa placeringen en estetklass någonsin fått! Det var jätteroligt!

Här är en bild på mig och Jossan när vi vilar inför längdhoppet!

SÅ HÄR SNYGGA KAN MAN VARA!!!!!!!
Vårt tema var PYJAMAS/RAMBO... det blev som det blev xD

Sen på kvällen var det dags för HOFFMAESTRO!!! JIHOOOOO! Vi stod långt bak och blev nästan söndertrampade av ett gäng VUXNA människor, faktiskt. Inte ungdomar, utan vuxna. Tre blonda tjejer och två killar, varav en stod så nära mig och hoppade så galet att jag trodde att min jacka skulle börja brinna... fast det gjorde den inte. Den ena tjejen hade fejkblont hår som hon envisades med att trycka upp i ansiktet på folk (bl.a. mig...) och de andra tjejerna... tja, jag hade en massa plastigt blont hår i ansiktet hela tiden, så jag såg inte så mycket av de andra.
Men HOFFMAESTRO ägde!!! De var nästan bättre LIVE!

1. 2. 3. 4. 5. 6.

1. HOFFMAESTRO!!!
2. HOFFMAESTRO!!!
3. HOFFMAESTRO!!!
4. Isa och mamma! <3
5. Mamma och jag! <3
6. Jag känner att jag verkligen bjuder på mig själv i det här inlägget...

Nej, nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag sätta igång med pluggandet! Ska kunna två låtar på måndag, har spanskaläxa till måndag och historieprov på onsdag... SKOJ!
CIAO!

Supercalifragilistic-expialidocious

Carro har gjort en spellista på Spotify som jag gillar mycket. Det är massa filmmusik och musikalmusik blandat, och det är hur bra som helst! Jag lyssnade på den igår och kom på hur länge sen det var jag såg Tarzan, och att Disneymusik är typ det bästa som någonsin gjorts. Typ.

Imorrn kommer mi padre till min skola. Oooo! Hehe. Han ska undervisa en klasskompis till mig som går saxofon, så han kommer vara på min skola en liten stund varje onsdag. Det är bra, för då får jag krama på honom lite!
Jag tycker att kramar är det bästa som finns! När någon säger att jag ger mysiga kramar så blir jag hur glad som helst. Och när någon säger "Jag tycker om dig" till mig. Då blir jag överlycklig. Det är liksom mysigare att få ett "Jag tycker om dig" än ett "Jag älskar dig", för ett "Jag älskar dig" kan vara så fejk. Man säger liksom inte "Jag tycker om dig" till någon om man inte menar det. Eller, inte i min värld iaf...
Ja, jag säger iaf inte det om jag inte menar det.

På torsdag har vi debatt i klassen. Jag är MILJÖPARTIST! Jag ska prata om EU, Jämställdhet och Militären. Wohoo!!! Vi kommer äga alla andra! Eller nåt...
På fredag är det Tibblekampen och då ska ES1A (min klass alltså) äga alla andra ettor på Tibble! Vi ska ha roligast klädtema, bäst sportsmannaanda (eller vad det nu heter) och vara allmänt bäst - och vinna såklart! SKOOOOJ!

Nu ska jag sovelisova gotteligott i min säng.
CIAO!

Sju våfflor, dans, kultur och hembakat bröd

Igår gjorde pappa våfflor till frukost. Det var supermysigt. Jag åt sju stycken... Men jag skulle ändå dansa. Och galet kul hade vi på dansen också!!! Vi dansade till Bobblehead med Christina Aguilera och jag och Mia flummade som aldrig förr! Det var hur kul som helst! Och korreografin var galet härligt att dansa också! Sen gick jag och Maja till TibbleTeater och där lämnade hon mig (*ledsen gubbe*) för att hon skulle åka hem och jag skulle gå och titta på En kväll för Kulturen i Tibble Teater, för mamma skulle sjunga med sin kör. De var jättebra!!! Jag kom hem kvart över tio och då hade pappa och Isa bakat bröd! Så då åt jag hembakat bröd och sen gick jag och lade mig.

Nu ska jag till skolan.
CIAO!

RSS 2.0