PiggelinPartiet...!

Yeah!
Nu har man haft estetdag också. OJ vad kul man kan ha!!! Vi blev indelade i grupper och fick skapa våra egna partier. Man skulle hålla tal och sjunga och dansa och allt visades upp i Tibble Teater i slutet av dagen. SUPERSKOJ!
Livet på Tibble är helt enkelt härligt!

Nu sitter jag och skriver om Miljöpartiet inför SOlektionen imorrn. Kanske borde rappa på lite, känner att jag har en hel del kvar...
CIAO!

I'm a barbie girl!!!

Jag blir lite nostalgisk när jag sitter här och lyssnar på alla gamla lågstadielåtar. Just nu är det Crazy med Britney Spears. Hoho!

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Jag är väldigt trött och seg just idag. Vi hade bild idag. HAHA! Jag är så dålig på att rita. Vi skulle rita en sko som berättade om oss. Jag ritar en trasig gympasko. Vi hade teater idag också och fy farao vad roligt det var!!! Vår teaterlärare är bäst i världen, hon är så himla härlig och rolig och duktig! Och vi fick göra massa roliga övningar!!! Det var hur kul som helst!

Nu ska jag göra mig iordning för imorrn.
CIAO!

Lovely Sunday...

Planen var att träffa Panda idag, men hon svarar liksom inte på telefonen... PANDA! RING MIG!
NU SVARADE HON!!! YEEEY!

Hon ska komma hit och få sin present som jag köpte till henne på Gotland och så ska vi umgås. JIHOOO! Och vi ska ta hand om Isa också, för pappa ska iväg. Så Isa får vara med oss stora och coola tjejer idag!!! Lyllo henne liksom!

Idag blir det till att fixa iordning allt till skolan imorrn... Måste packa danskläder och så, och fixa så att jag har penna och sudd. Kan vara bra att ha, har jag märkt... Så måste jag fixa så att jag har ett schema i skolan också. Och så ska jag ju sy fast knapparna på kjolen...
Ojoj. Plötsligt fick jag saker att göra. Det var inte planerat.

Måste börja göra saker nu. Ha en Lovely Sunday!
CIAO!

Barnkalas!

Har just varit och assisterat på Isas kalas. Supermysigt, men GOSH vad trött jag är!!! Kommer sova gott i natt... Men barnen var väldigt gulliga och snälla på alla sätt och vis!
Nu sitter jag och lyssnar på Olsen Brothers och leker nostalgisk... Fly on the wiiiings of love! och allt det där. Eller Smuk Som Et Stjerneskud som de också sjunger... Hoho!

Har just insett att mina måndagar består av estetiska lektioner! Spanska på morgonen och sen har jag kör och sen sång och sen estetisk orientering och sen dans. UNDERBART!!! Kan inte bli mycket bättre än så...

Nu är klockan för mycket för mig. Nu måste jag sova. All ny skola och alla barn har gjort mig alldeles utmattad... Hihi!

CIAO!

Oh my!

Tibble är bäst!!! Superhärliga människor, roliga kurser..! Allt är bara superdupermegabra! Man vill liksom dit igen, vill aldrig gå därifrån. Ser fram emot att spendera tre år där!

Men nu är jag helt slut!
Måste verkligen sova. Så sov gott!
CIAO!

Staden Stockholm

Idag blir det stan med mest underbara Pandalicious! Jihooo!
Superduperskojsigt! Har inte träffat min lilla Panda på en evighet nu, saknar henne massor!
Hoppas bara att Flican kommer hem innan jag ska åka så att jag kan få busskortet...
Flican började skolan idag. Ha-ha. Skadeglädje... Hon åker till Ungern på onsdag. Buhuu! Jag kommer sakna henne jättemycket!!! Hon ska på körresa med klassen. Hoppas hon får det trevligt...

Nej, nu borde jag börja göra mig klar.
CIAO!

Snart stor...

På torsdag börjar jag gymnasiet...
Oj.
Och så blir man gammal också.
Det var ju spännande.
Jag är livrädd, men galet pirrig också.
Mest pirrig.
Det ska bli så oerhört kul!

Gissa vad?
JAG HAR SKRIVIT KLART MIN BOK!
Jag vet att jag skrev det i förra inlägget, men nu är jag helt klar. HELT klar.
OJ.
Det känns lite tomt.
Men jag är så stolt att jag vet inte vad!
Nu ska jag börja med nästa!!!

CIAO!

Long time, no see...

OJOJOJ!
Nu har jag haft fullt upp här, flera veckor! Kom hem från BLEKINGE den 31 juli och har träffat kompisar och varit ute på äventyr ända sen dess...
I blekinge bodde vi i ett skelett till hus; inget vatten, inga möbler, el i bara halva huset, ingen kyl eller frys, ingen spis och ingen ugn... vi hade ett litet rött kylskåp där det fick plats smör, juice, mjölk, sylt och skinka. Vi sov på madrasser på golvet. Vi satt och åt mitt på golvet i vardagsrummet... Det var så GAAALET roligt!!! Så köpte vi brödrost och kaffekokare som fick stå bredvid kylskåpet på golvet bredvid Flicans rum.
Men när vi åkte därifrån var det ett hus. Jag och Flican hade målat våra rum och satt upp gardiner och lampor, det stod en soffa i vardagsrummet och t.o.m ett soffbord! Isa och pappa hade satt upp gardiner i sitt rum också, och lampor i köket. Jag och pappa hade åkt och handlat kyl och frys och en micro, så vi åt micromat i typ... en vecka? Micromat är underskattad...
Dagen efter vår hemkomst åkte jag iväg till min kära vän Fanny som jag inte träffat på nästan två månader. Vi hyrde en film, District 9, och åt pizza, chips och maränger med grädde och chokladsås. Omnomnom..! Filmen var riktigt grabbig (tyckte vi) och ganska... skabbig. Men vi såg hela och tillslut kom man liksom in i det och istället för att skrika: "ÅÅÅÅH VAD ÄCKLIGT!!!" eller "vad gör han.. ÅÅÅÅÅH! FY FAN!" satt vi och skrek: "MEN SPRÄNG HONOM I LUFTEN FÖR I HELVETE!" eller liknande. Vi blev så taggade på grabbfilmer att vi planerar att ha en Die Hard-kväll. Maraton liksom. Pizza. Egentligen borde man ha öl också, men... ja.



Dagen därpå flyttade vi från pappa till mamma. Jag bar med mig ALLA mina kläder och rensade ur min garderob. DUKTIG! Jag är lite stolt, måste jag säga. Heja mig!
Sen, på tisdagen, åkte jag in till stan och träffade Jonathan. Vi gick en promenad runt Vasaparken och tappade nästan bort oss. Eller, jag hade iaf ingen aning om vart vi var... Sen gick vi hem till honom och åt middag. Omnomnom. Sen var det promenad igen, till Vanadislunden den här gången. Men när det började regna lite mer bestämde vi oss för att gå hem. Eller, jag hade i och för sig kunnat sitta där i regnet typ... hela kvällen, men det kanske var bra att vi gick hem, annars hade jag nog blivit förkyld - igen. Sen tittade vi på So You Think You Can Dance med hela hans familj. Jag är fullkomligt mållös över hur bra koll alla i den familjen har på SYTYCD! Jag har noll koll jämfört med dem! Jag borde kanske egentligen ha koll - jag dansar liksom en del... Men men.



På onsdagen åkte jag in till stan IGEN, men träffade Anna den här gången! Henne hade jag inte heller träffat på nästan två månader. Vi åt på Sandy's och vi satt där i kanske... tre timmar eller nåt? Vi pratade om allt mellan himmel och jord - och allt mellan Skagen och Sthlm - och det fanns mycket att prata om! Sen gick vi på stan. Jag köpte en mascara och Anna köpte en bok. Hur intellektuell kände jag mig då, liksom..?



Jaja, jag kan iaf känna mig duktig eftersom min bok är KLAR! Ja, ni läste rätt. KLAR! Har lite jobb kvar, med redigering och så, men sen är den helt färdig liksom. Då ska Elsa få den - min blivande redaktör - och sen får man se vad som händer... Så håll era vackra tummar för mig!!!
Nu ska jag äta något och packa det sista. Imorrn åker jag iväg till Gotland!!! Ha en trevlig vecka!!! CIAO!!!

RSS 2.0