Su casa es mi casa... Typ.

Jag våldgästar Jossan igen! Jag gör det ibland. Men jag våldgästar inte egentligen för hon säger att det är okej att jag är hos henne. Hon sitter just nu och skriver fina rim till sin mamma som fyller år imorgon. Jag ska be henne läsa dem så fort jag har skrivit klart det här (så fort hon är klar med rimmen...)
Jossan har duschat och sitter med en turban runt huvudet. Det klär henne, hon är jättefin. HON ÄR BLOND NU!!!! Hon var rödhårig för bara någon vecka sedan, nu är hon BLOOOOND!!! Det är sjuuuukt fint! Passar henne jättebra!
Thihih!
Nu är hon klar, nu snackar hon spanska med mig... Yeey...! Nu ska jag be henne läsa sina rim!
WISH ME LUCK! eller nåt... PUSS.

Sådant som är så uppenbart att det inte märks

Ibland är livet svårt.
Ibland skiner solen.
Ibland har du ingen aning.
Ibland måste du förklara.
Ibland fryser du om fötterna.
Ibland är du någon nära.
Ibland hakar internet upp sig.
Ibland kommer det som ett brev på posten.
Ibland kan du inte sluta le.
Ibland är gylfen öppen.
Ibland slår det dig hur begåvad du är.
Ibland hoppas du att du misstar dig.
Ibland leker du.
Ibland leker folk med dig.
Ibland är livet svårt.
Men vet du vad?
Det ordnar sig.


På riktigt?

Nu ledsnade jag på riktigt. Ja, på riktigt. Nu blev jag faktiskt sur. Att folk... Nej, det är inte ok.

If I had gun with only 2 bullets and was alone in a room with saddam huissene, osama bin laden and justin bieber I would shoot justin bieber..... twice

justin bieber:baby baby baby ohhh
simon cowell:do you know what a condom is?
justin bieber: ya doesnt everyone
simon cowell:obviously your parents dont

Två grupper på facebook. Förvånande? Nej. Inte alls. Men. Nu gick det över gränsen. PÅ RIKTIGT. Det är inte alls okej. Det är en sak att göra narr av folk och att skoja. Men det här. Det är inte att göra narr av folk ELLER skoja. Det här är en person, en 17årig kille som vilken kille som helst. Folk kan vara så jävla vidriga ibland. Vad är det? Är det för att han kan sjunga? För att han är känd? Är folk avundsjuka? Jag vet att jag är det. Jag hade jättegärna varit så här känd!!! Tänk att få hålla konserter och åka på turnéer och sjunga på stora scener! Jag kan inte komma på någon annan anledning till att hålla på så här. Folk kan vara så jävla vidriga ibland.

Och vet ni vad? Jag har aldrig lyssnat på Justin Bieber. Aldrig. Jag har hakat på alla och skrattat lite smått åt honom och sjungit baby baby baby..! i korridoren, men jag har aldrig lyssnat på honom och jag har aldrig haft någonting emot honom. Men nu blev jag så less att jag faktiskt öppnade spotify och började lyssna. Och vet ni? Det är inte så hemskt. Han är duktig! Han kan sjunga och hans låtar är trallvänliga och mysiga och vissa har jättesöta texter.
JUSTIN BIEBER ÄR BEGÅVAD.
Och det underbara med allt detta är att det kan ingen ta ifrån honom, hur mycket folk än trycker ner honom.

I vått och... Ja.


Lilla landet lagom

Jaha. Så är man hemma igen...
Jag har inte lagt in bilderna på datorn än, men jag ska göra det och någon liten bild kan jag väl lägga ut här på bloggen, det borde jag väl ändå orka...
Vi har haft regn och härligt alla dagar, men vi har haft det så galet bra!!!!
Har ni någon sån där kompis som ni bara kan vara er själva med? Alltså på riktigt. Någon som ni vet att ni kan göra bort er inför, någon som ni vet kommer tycka om er fast ni gör dumma saker. Någon som ni inte behöver göra er till för, någon som tycker om er iaf. DET HAR JAG! Och vi är tajtare än någonsin! That's just how it is.


Columbus

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling

Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen
Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land
Vi kan följa mina spår hem
Columbus var mitt namn

32 timmar!

Om 32 timmar sitter jag på ett flyg till SPANIEN! Jag och Karro ska på beer pong. Vi ska ut och dansa salsa. Vi ska träffa spanjorer. Vi ska shoppa. Vi ska svulla i god mat. Vi ska fota galet och lägga upp allt på facebook så att alla kan se hur sjukt kul vi hade och visa hur meningslösa deras egna liv är jämfört med våra! Eh... Nej. Men vi ska på beer pong, vi ska dansa salsa, vi ska träffa spanjorer och shoppa och svulla och fota!
Nu ska jag packa... He. He. Det kommer ju gå bra... NEJ! Jag suger på att packa! Och jag vet inte vad jag ska lyssna på för musik!!!! HJÄLP!


Eller?

Om alla andra slipper vara ensamma... Om alla andra har folk vid sin sida...
Varför måste då jag vara ensam?

Återvänder

Sakta men säkert kommer känslorna tillbaka. Först några äkta skratt, efter det en liten tår som sakta faller. Vad kommer sen? Kan jag kanske få bli arg? Jag har massa saker jag är arg för, men man ska ju inte vara arg så jag har låtit bli att bli arg. Kan jag kanske få skrika och bli alldeles galen? Kan jag kanske få säga vad jag tycker? Få skälla ut alla som någonsin gjort mig arg?
Nej. Det kommer jag inte att få göra. Men jag kanske kan få bli arg.
Få för vem? För mig själv så klart. Jag vill lära mig att låta mig själv bli arg. Jag vill börja känna ordentligt igen. Jag har varit utan det så länge att jag inte ens saknat det. Men nu märks det, men jag vill att det ska kännas också. På riktigt.


Varför inte?

Varför kan man inte bara bestämma hur man ska känna? Om man rent förståndigt vet att någonting skulle vara bra, varför kan man inte bara bestämma sig för att känna så? Varför ska det alltid finnas något i vägen? En liten tanke eller en annan känsla som förstör. Jag förstår inte. Varför inte? Varför inte bestämma sina känslor? Det vore så mycket enklare. Och varför kunde livet inte vara enkelt? Nej. Livet är ju inte enkelt. Livet är ju svårt. Känslor är en stor del av livet. Logik. Känslor ska vara svåra. Det är ju som livet.
Men det kunde varit på ett annat sätt. Känslorna kunde varit enkla. Jag önskar att jag kunde bestämma vad jag känner. Just nu önskar jag det.


Wiiie! I'm back!

Nu slipper inte bloggen undan längre, nu är jag tillbaka med mina galna tankar och funderingar! JAG KLARADE ALLA 25 DAGAR!!! Hihih! HEJA MIG!!
Så nu får ni dras med mig igen och allt galet jag har för mig och allt konstigt som sker i mitt huvud. BU!

Dag 25

Min favorithögtid är jul. Jag älskar julen. Det är mörkt och snö ute, man går omkring i mysiga kläder och har alltid en anledning att dricka varm choklad. Man gör en massa mysiga saker med vänner och familj - klä granen, baka pepparkakor, gå på julmarknad... Det är helt freaking awesome helt enkelt!
Plus att det är jätteskojsigt att sitta och titta på stressade människor som springer omkring och spenderar pengar. Så... What's not to like?


Dag 24

 
Så är det helt enkelt. De är underbara, roliga, fina, härliga, mysiga och alltid där när man behöver dem. De får en att skratta och le, må bättre när man mår dåligt och man får till och med sätta sig med ett paket glass och gråta om man känner för det.
HEJA F.R.I.E.N.D.S.!
Feel-good program som innehåller ALLT! Kärlek, humor, vänskap, sorg, mer humor... Nej, det är bäst helt enkelt!
PUSS PÅ F.R.I.E.N.D.S.!


Dag 23

Go the Distance - Michael Bolton

En av kanske tre låtar som alls får mig att vilja gråta!

Dag 22

Hur tänker jag när jag ser mig själv i spegeln?

Hej. Vad fin du är. Du ser lite trött ut, har du sovit dåligt? Oj. Vad du är ruffsig i håret! Nej. Den där tröjan kan du inte ha till de där byxorna. Vad snyggt sminkad du är. Är du säker på att den där koftan verkligen passar? Borde du inte sätta upp håret kanske? Ska du verkligen ha den där tajta tröjan? Din mage putar ut. Dina lår ser jättetjocka ut i de där jeansen. Hm. Du borde inte ha urringat, vad ska du med det till? Du är inte lika snygg i det där som din kompis är. Nej så där kan du inte se ut. Du borde träna mer. Du borde inte ätit så mycket mat. Du borde verkligen inte tjockat i dig den där chokladen. Titta på dig själv! Vad ful du är. Det är ingen idé att du sminkar dig, du blir inte snyggare för det. Du borde verkligen sminka dig, du ser hemsk ut.


Jag är inte jag när jag ser mig själv i spegeln. Jag är någon annan. Jag är någon som jag får vara kritisk mot. Jag får tänka om mig själv att jag är ful, tjock, för mycket av si och för lite av så. Alla andra kan vara perfekta men inte jag. Jag kan inte vara perfekt för mig själv. Det funkar inte så, inte när jag ser mig själv i spegeln.
Och genom att vara någon annan framför spegeln kan jag också tänka, väldigt sällan men ibland, att jag är fin. Det får jag nämligen inte tycka om mig själv men det är HELT OK att tycka om andra. Men inte om mig själv. Men framför spegeln, i några sekunder, får jag tycka att jag är fin för framför spegeln är jag inte jag.

 


Dag 21


Bild tagen av Jossan!


Dag 20

Min favoritfilm:
            
Den gick på Disney Channel igår och jag och 15åriga syrran bänkade oss framför tvn medan 10åriga syrran gick och satte sig vid datorn innan filmen var slut! Dagens ungdom... *suck*
Skönheten och Odjuret... SÅ GALET BRA OCH UNDERBAR!! Musiken är fantastisk och det är så vackert ritat och jag älskar rösterna...! Den är bara bäst helt enkelt!

Dag 19



ÄNTLIGEN!!
NU HAR JAG MIN NYA DATOR!!!
ÄLSKAR DEN!!


Dag 18


Jag kommer antagligen uppdatera detta under kvällen... Det kommer nog läggas till lite glass och choklad och något mål mat till får jag hoppas.
INTRESSEKLUBBEN HOPPAR OCH SKUTTAR AV GLÄDJE.


MER MAT!

THIHIHIH!!! ÄTAÄTAÄTAÄTA MATMATMAT!

RSS 2.0