FIERCE!!


... säger vi...

Baby steps

Det är så lustigt, för jag känner mig inte stressad över min tillvaro. Jag gör verkligen inte det, hur konstigt det än låter. Jag borde kanske vara stressad. Jag dansar sju pass i veckan, jobbar mellan 12-20 timmar i månaden, går i skolan på heltid och ska dessutom hinna göra allt det där andra. HUR kan jag inte vara stressad?

JAG ÄR FOKUSERAD.
Jag är supermegafokuserad på allt jag ska göra/gör/har gjort. Och det är där problemet ligger. Jag är fokuserad på ALLT, heeela tiden.
Jag tänker på gigget vi ska göra med linjen, på vad jag ska göra på höstlovet, på hur jag ska få tid med att gå på konsert, gigga och passa hunden samtidigt, jag är fokuserad på videoinspelningen och föreställningen, jag är fokuserad på alla läxor/prov/inlämningar etc., och jag är fokuserad på allt detta hela tiden. INTE KONSTIGT ATT JAG FÅR MAGKATARR!

Jag måste helt enkelt bara SLUTA fokusera på allt som har hänt och det som kommer sen och börja lägga ALLT fokus på det som är NU! NUNUNUNUNU! Ingenting annat spelar roll. Nu är det viktiga. Och NU ska jag sova.
God natt.

Wordfued

När jag var hos Jossan idag och åt peanut butter och scrambled eggs fick jag en liten tillsägelse om att jag inte skriver på bloggen tillräckligt ofta - vilket ju stämmer... Så då tänkte jag att jag kan avsätta lite tid till det nu.

HEJ BLOGGEN!
Idag har jag... Ehh... eller inte.

Jag har laddat hem wordfued. Borde inte gjort det. Jag fattar inte vad som är så himla kul. Jag är fast. ILLA. Men men.

Jag känner inte att jag egentligen har någonting att skriva om. Allt det där jag vill berätta, skriva ner... Det vill jag skriva i min dagbok. Men jag hinner liksom aldrig skriva dagbok! Det tar sådan tid! Jag önskar mig 30timmars dygn i julklapp! Bara så ni vet...

NU ska jag gå och duscha och sen ska jag sova! Eller... sen ska jag fortsätta spela wordfued och vara allmänt ocool och mainstream... MEN MEN! Så går det.

PUSS och hej!


RSS 2.0